Get Adobe Flash player

Inteco Robotics

Javno predstavljanje robota R Jet - 062

Posljednjih 20 godina tvrtka INTECO d.o.o. iz Zagreba implementira najnovije tehnologije u izvođenju specijaliziranih radova u graditeljstvu. Kroz to razdoblje, ponajviše zahvaljujući predanom radu i stručnosti svojih zaposlenika, stvorila je renome poželjnog partnera koji je u mogućnosti odgovoriti na sve zahtjeve projekta ili objekta u smislu rješenja ili funkcionalne, kvalitetne i ekonomične izvedbe.

Iznimno nam je zadovoljstvo da Vas možemo obavijestiti da smo nakon pet godina intenzivnog razvoja uspješno okončali prvu komercijalnu inačicu robota za hidrodinamičku obradu betonskih i metalnih površina R Jet – 062.

Javno predstavljanje robota održat će se 05. listopada, u večernjem terminu, u dvorani Kornati, Hypo Centra u Zagrebu, u kojoj se očekuje dolazak cca 250 do 300 uzvanika.

Iz liste uzvanika, želimo istaknuti veliki broj uspješnih hrvatskih tvrtki s posebnim naglaskom na područja: graditeljstva, industrije (metalurške, kemijske, naftne, prehrambeno tehnološke, farmaceutske, i ostale), brodogradnje, projektiranja te istraživačko razvojnih djelatnosti. Također očekujemo veliki broj predstavnika financijskog sektora, ali i članove Vlade, akademske zajednice i razne informativne medije, koji će popratiti događanje.

Za organizaciju smo osigurali Hipmedia, komunikacijsku agenciju s više od deset godina iskustva, kako bi događanje proteklo na najvišem nivou.

Prisustvovanje predstavljanju je ograničeno na pozvane osobe.

 

Partneri u organizaciji događanja:

               

    

     

 
14.09.2011
Izrada web stranica © Inteco d.o.o. 2011